In winkelwagen

Buiten Shutters

Premium kwaliteit
9 Kleuren
100% Aluminium
89mm
Opdek Scharnieren
Clearview bediening

Buiten Shutters

Aluminium buiten shutters combineren moderne esthetiek met praktische voordelen. Lichtgewicht en sterk, ze zijn eenvoudig te hanteren en passen bij diverse architecturale stijlen. Deze shutters bieden uitstekende zonwering en privacy, terwijl ze ook bescherming bieden tegen schadelijke UV-stralen en inbraakpogingen ontmoedigen. Dankzij de duurzaamheid van aluminium zijn ze bestand tegen roest en corrosie, zelfs in vochtige omgevingen. Dit maakt ze zeer onderhoudsarm en verlengt hun levensduur aanzienlijk. Kiezen voor aluminium shutters betekent investeren in een stijlvolle, functionele en duurzame oplossing voor je huis. Wordt standaard geleverd met Opdek Scharnieren en Clearview bediening

  • 89mm Lamellen
  • 9 Kleuren
  • Opdek Scharnieren
  • Aluminium
  • Zware kwaliteit
  • Weerbestendig
  • Clearview bediening
  • Onderhoudsarm

Adviesprijs: €1.100,00

 419,00

Bereken je prijs en bestel

Kleur*

Afmetingen*
Breedte*
Hoogte*
Lamelbreedte en Ophanging*

Waar te plaatsen (niet verplicht)

Wil je meer informatie of ben je nog niet zeker?

Plan geheel vrijblijvend een gratis adviesgesprek of belafspraak.

We helpen je graag verder!


Plan een belafspraak Plan een adviesgesprek
Categorie:
Terug naar overzicht
Buitenshutters

Wist je dat shutters zowel binnen als buiten geplaatst worden? Shutters kunnen namelijk ook aan de buitenkant van je woning geplaatst worden. Er zijn wel een aantal zaken waar je rekening mee dient te houden als je buiten shutters plaatst. De shutters moeten namelijk bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden. In Nederland valt er met regelmaat een regenbui en daar zijn bepaalde shutters niet tegen bestand. Ga daarom voor weerbestendige shutters zoals hardhouten- of aluminium shutters. Buiten shutters bieden veiligheid tegen inbraak- of stormschade, maar daarnaast helpen ze ook als zonwering.

Buiten shutters zijn een stijlvolle toevoeging aan de woning

Buiten shutters zijn bij veel mensen geliefd, omdat ze zorgen voor sfeer. Hoe fijn is het om de in de zomer te genieten van een fijne BBQ in de tuin met familie of vrienden? Steeds meer mensen kijken naar de mogelijkheden om zo lang mogelijk tijd door te brengen in de tuin. Heb je wel eens gedacht aan een zithoek in de tuin? Deze hoek wordt afgeschermd door shutterpanelen waardoor je een knusse uitstraling creëert. Zo zie je maar: shutters kunnen decoratief gebruikt worden, maar ook ter afsluiting van deuren of ramen om beschermd te zijn tegen weersinvloeden of om privacy te creëren.

Shutters bevatten verstelbare latten en hierdoor kun je spelen met de lichtinval. In de zomer houd je de latten dicht en in de winter zet je de latten open zodat de zonnestralen je huis opwarmen. Niemand wil een warme woonkamer in de zomer waar het zweet je uitbreekt. Met buiten shutters worden de zonnestralen al tegengehouden voordat ze het raam bereiken. Win-win situatie dus!

De voordelen van buiten shutters

Shutters in de tuin zijn niet alleen een echte eyecatcher, het biedt ook vele voordelen. Zo kun je gemakkelijk de lichtinval regelen en schaduw creëren. Ook wanneer het waait kun je met shutters gemakkelijk een hoekje creëren waar het toch behaaglijk is. Ook voor buien is het erg handig, wanneer je toch even onder je veranda of overkapping wilt zitten. Daarnaast bieden buiten shutters net even dat extra beetje privacy.

Shutter inspiratie voor buiten? Bekijk de mogelijkheden

Wil je ook genieten van optimale privacy en een unieke lichtinval? Dan ben je op de juiste pagina beland. Op deze pagina vind je een hoop inspiratie voor jouw buiten shutters. We hebben referenties van ons werk toegevoegd om u een idee te geven wat er mogelijk is met shutters voor buiten.

  • Nr. 1 specialist
    in de Benelux
  • Volledig maatwerk
    Perfect voor elke raam
  • 5 jaar garantie
    Voor langdurige zekerheid
  • Laagste prijsgarantie
    Voor Hoogwaardige Shutters
  • Grootste assortiment
    Meest uitgebreide collectie
  • Beste prijs & Top kwaliteit
  • Onderhoudsarm
  • 100% Maatwerk
  • Direct van fabriek
  • Weerbestendig
  • Premium Aluminium

Kies je favoriete kleur

Onze buiten shutters zijn verkrijgbaar in 9 prachtige kleuren, gemaakt van weerbestendig premium aluminium.
Ze bieden duurzaamheid en stijl zonder gedoe dankzij het onderhoudsarme ontwerp.
Kies de perfecte kleur die bij uw huis past en geniet van de elegante en robuuste bescherming die onze shutters bieden, seizoen na seizoen.

 Premium Aluminium

Onze premium aluminium shutters zijn van de beste kwaliteit. Ze bieden niet alleen een strakke, moderne uitstraling, maar ook uitzonderlijke duurzaamheid. Weerbestendig en onderhoudsarm, ze blijven er jaar na jaar als nieuw uitzien. Geef je huis een upgrade met deze stijlvolle en robuuste oplossing voor elke buitenruimte.

Opdekscharnieren

Onze buitenshutters worden gemonteerd met opdekscharnieren voor maximale stevigheid. Deze scharnieren zorgen voor een strakke afwerking en bieden extra ondersteuning, waardoor de shutters beter bestand zijn tegen zware weersomstandigheden. Bovendien maken opdekscharnieren het eenvoudig om de outdoor shutters te openen en te sluiten, wat bijdraagt aan gebruiksgemak en functionaliteit. Door deze keuze garanderen we niet alleen een esthetisch aantrekkelijke montage, maar ook een duurzame en betrouwbare oplossing voor uw buitenruimte.

Elektrische Shutters

Als koplopers in de shutterbranche bieden wij de ultieme oplossing.
Bij ons is het een optie om uw shutters eenvoudig elektrisch te openen en sluiten, voor optimaal gemak en comfort.
Onze geavanceerde technologie integreert naadloos in uw huis, voor de perfecte balans tussen lichtinval en privacy.
Zonder moeite kunt u onze shutters automatische bedienen, zodat u altijd de gewenste sfeer creëert.
Dankzij onze betrouwbare kwaliteit en stijlvol design zijn onze shutters een waardevolle toevoeging aan elk interieur. Ervaar het zelf!

Upgrade met Onze Premium Buitenshutters

Of je nu je zwembadhuisje, de buitenkant van je woning of je gevel wilt verfraaien, onze premium buitenshutters zijn de perfecte keuze. Bij ons vind je niet alleen de beste kwaliteit, maar ook een breed scala aan stijlvolle opties die je huis naar een hoger niveau tillen.

Onze buitenshutters zijn verkrijgbaar in 9 prachtige kleuren, waardoor je altijd een match vindt die perfect bij jouw stijl past. Gemaakt van premium kwaliteit aluminium, bieden ze ongeëvenaarde duurzaamheid en weerbestendigheid. Of het nu stormt, regent of de zon fel schijnt, onze shutters blijven er altijd als nieuw uitzien, zonder dat je veel onderhoud hoeft te plegen.

Dankzij de opdekscharnieren zijn onze shutters niet alleen stevig, maar ook eenvoudig te installeren en te bedienen. Deze scharnieren zorgen voor een strakke, nette afwerking en garanderen dat je shutters jarenlang probleemloos functioneren.

Daarnaast voegen onze shutters een extra laag van bescherming en isolatie toe aan je huis, waardoor je energie bespaart en je comfort verhoogt. Kortom, met onze buitenshutters combineer je esthetiek, functionaliteit en duurzaamheid in één. Kies voor de beste kwaliteit en geef je woning de elegante uitstraling die het verdient. Ontdek vandaag nog hoe onze premium buitenshutters jouw buitenruimte kunnen transformeren.

 

Veelzijdigheid

Shutterkoning Buiten shutters bieden controle over lichtinval, privacy, ventilatie en zijn tegelijkertijd onderhoudsarm.
Stijlvol met gemak geeft dit een toevoeging aan elk interieur.

Weerbestendigheid

Aluminium buiten shutters zijn extreem duurzaam en bestand tegen de zwaarste weersomstandigheden.
Ze roesten niet en vervormen niet.

Onderhoudsvriendelijk

Aluminium shutter vereisen shutters minimaal onderhoud. Een eenvoudige reiniging met water en zeep houdt ze er perfect uitziend.

Veiligheid en Privacy

Shutters bieden een extra beveiligingslaag voor je woning. Ze zijn sterk en moeilijk te forceren, waardoor ze een effectieve barrière vormen tegen inbrekers.

Toegevoegde waarde

Het installeren van shutters kan de waarde van een huis verhogen. Potentiële kopers waarderen de esthetische aantrekkingskracht, functionaliteit en duurzaamheid van shutters vaak, wat kan resulteren in een hogere verkoopprijs en een snellere verkoop bij wederverkoop.
Bovendien kunnen shutters een gevoel van luxe en verfijning toevoegen aan een huis, waardoor het zich onderscheidt van andere woningen op de markt. De investering in hoogwaardige shutters kan potentiële kopers overtuigen van de zorg en aandacht die aan het huis is besteed, wat hun vertrouwen in de algehele kwaliteit ervan versterkt. Met de toenemende vraag naar stijlvolle en functionele woningverbeteringen, zijn goed geïnstalleerde shutters een aantrekkelijke eigenschap die de aandacht van kopers kan trekken en de concurrentiepositie van een huis op de vastgoedmarkt kan versterken.

De Voordelen van Shutters: Stijlvolle en Functionele Raambekleding

Ontdek waarom shutters de ideale keuze zijn voor isolatie, duurzaamheid, privacy en lichtregulering in je huis. Met hun veelzijdigheid en elegantie voegen ze niet alleen een esthetisch element toe, maar bieden ze ook praktische voordelen voor een comfortabele en energiezuinige leefomgeving.

1. Isolatie

Shutters bieden niet alleen een visuele afscherming, maar helpen ook bij het isoleren van een ruimte. Ze fungeren als een extra barrière tegen warmteverlies in de winter en warmte-intrusie in de zomer, waardoor de energie-efficiëntie van een huis wordt verbeterd en de energierekening kan worden verlaagd.
Kortom, shutters verbeterd de energie-efficiëntie.

2. Duurzaamheid

Kwalitatieve shutters zijn gemaakt van duurzame materialen zoals hout, vinyl of aluminium, waardoor ze lang meegaan. In vergelijking met andere raambekledingen zoals gordijnen of jaloezieën, vereisen shutters over het algemeen minder onderhoud en hoeven ze minder vaak te worden vervangen, wat resulteert in kostenbesparingen op lange termijn.

3. Privacy

Door het aanpassen van de hoek van de lamellen kunnen bewoners de mate van privacy in hun huis regelen. Ze kunnen genieten van natuurlijk licht terwijl ze toch een zekere mate van afzondering behouden, wat vooral belangrijk is voor ramen die zich dicht bij drukke straten of buren bevinden. Dit biedt bewoners een combinatie van privacy en natuurlijk licht.

Lichtregulering

Shutters bieden een uitstekende controle over de hoeveelheid licht die een ruimte binnenkomt. Door simpelweg de lamellen te draaien, kunnen mensen de intensiteit en de richting van het licht aanpassen aan hun voorkeuren, waardoor ze een veelzijdige oplossing hebben voor het reguleren van natuurlijk licht in hun huis. Dus een flexibele oplossing voor lichtregulering thuis.

Indrukwekkende garantie

Iedere set shutters van Shutterkoning is gedekt met een indrukwekkende garantie.
Zo kan je zorgeloos genieten van je investering in kwaliteit en stijlvolle raambekleding.

Bezoek onze showroom